Wat kun je doen met isolerende wol?

Nina Huisman

Ik weet het niet.

Dit komt omdat ik denk dat ik meer vragen dan antwoorden. Mijn eerste gedachte is altijd om meer informatie over een onderwerp te weten te komen alvorens aanbevelingen te geven. Ik heb enige tijd geprobeerd om een antwoord te vinden, maar niet in staat geweest om iets te vinden. Mijn tweede gedachte is om een snelle test te doen met een wol monster dat ik moet evalueren en het lijkt te werken. Mijn derde gedachte is om te proberen om iemand te vinden die een beter begrip van het onderwerp of een andere methode heeft. Betrachten Sieden Inbouwdoos Holle Wand Monteren Vergleich. En nu de echte vraag: Wat moet ik doen met isolerende wol? Dit is een grote vraag, want ik heb een uitgebreide kennis en ik weet zeker dat anderen dat ook doen. Ik zal een aantal van mijn gedachten hier en dan bespreken de voors en tegens van elk. Pro's van isolerende wol Als u al het lezen van mijn blogs op alle bent u waarschijnlijk al bewust dat ik ben een fan van isolerende wol (en ook een beetje wol isolatie in het algemeen). Het is mijn ervaring dat ik niet zo veel zon als ik zou willen, en de manier waarop ik nu leef is niet ideaal voor het hebben van zo veel isolerende wol. Ik denk niet dat ik een "isolerende wol man" maar ik denk dat isolerende wol heeft de volgende pluspunten voor mij: Het is veelzijdiger dan een polyester isolatie stof voor veel mensen. De isolerende eigenschappen zijn veel groter dan die van polyester stof. Het is gemakkelijker om mee te werken dan polyester of polypropyleen (PP). Bij het isoleren van een huis, is het niet moeilijk om mee te werken. Ik woon in een huis dat goed is geïsoleerd met polyester, dat is gemaakt van een mix van katoen, wol en spandex. Ik gebruik een kleine hoeveelheid spandex voor warmte als ik buiten ben en een veel grotere hoeveelheid polyester voor isolatie in de winter. Ik isoleer mijn huis niet met polyester omdat polyester zo duur is. Im Unterschied zu isolatiewol kann es damit merklich effizienter sein. Het polyester dat ik gebruik is een hybride die een mix is van polyester en polyurethaan. In deze hybride krijg je de grote isolatie van het polyester, maar verlies je de waterbestendigheid en water- en zweetbestendigheid van polyester.