Wat is de prijs van isolerende wol?

Nina Huisman

Ik kan het je niet vertellen, want ik heb geen toegang tot prijzen. Dit is slechts een eenvoudige en eerlijke reactie. Ik kan u echter zeggen dat de prijs van isolerende wol is zeer omgekeerd gerelateerd aan de efficiëntie ervan. Als het gaat om wol, de prijzen maken niet uit. Het komt allemaal neer op hoeveel het kost je om een bepaalde hoeveelheid wol te maken. Met andere woorden, er is niet zoiets als "low cost" isolerende wol. In een notendop, wat je moet weten over het isoleren van wol is: Als je weet dat je veel van het hebben, en dat er een enorme winstmarge te maken, dan u zich veroorloven om het te kopen. Maar als je dit niet weet, doe het dan niet.

In deze post zal ik je laten zien dat je niet altijd de prijs voor uw isolerende wol goed te krijgen en dat het niet altijd duur te maken. Als je niet weet waar ik het over heb, kun je de "Mijn naam is Nina" rekenmachine gebruiken om erachter te komen wat je opties zijn en welke het beste voor je zou zijn. Laten we beginnen met een paar voorbeelden te bekijken. Mijn eerste voorbeeld is de kosten van het isoleren van wol. Und das ist erstaunlich, im Vergleich mit Instellen Momentsleutel Eerst neem ik de prijs van isolerende wol voor mijn huis. Ik kocht het van een groothandel leverancier op £ 11,80 per werf, of ongeveer $ 17,60 per 100g. Dat is een hoge prijs. Voor een huis als de mijne zou het alleen maar 30 pond kosten om mijn muren te bedekken met een 100g-werf, wat ongeveer 30% van de totale kosten van mijn huis is. De vraag is, als ik wil de muren die ik moet kopen voor die prijs te isoleren isoleren. Dus ik kijk naar welke andere producten ik kon kopen om mijn muren te isoleren.

Na het controleren van de beschikbare opties, heb ik besloten op een paar, met inbegrip van een isolatie-kit (voor $ 9,95 per 100g) van dezelfde groothandel leverancier die ik gebruikt om de isolerende wol te kopen, plus een aantal andere isolerende breisels uit mijn stash. Ik kocht een paar van de isolerende breisels in grijs en wit. Deze zijn beide ongeveer 50% duurder dan wat ik normaal betaal voor mijn isolatie, dus ik besluit dat ik alleen mijn muren isoleren met hen en bespaar een paar pond. Ik had een harde tijd beslissen over hoe mijn isolatie breisels kleur. Ik ben nooit echt een fan geweest van kleuren, omdat het betekent dat ik niet in staat ben om een stof te kiezen die bij de muur past. Und das differenziert dieses Produkt deutlich von weiteren Artikeln wie bspw. isolatiewol Test.