Waarom worden isolerende wol isolerende wol genoemd?

Nina Huisman

"Omdat isolatie kan worden beschouwd als isolerende wol, maar het woord isoleren wordt gebruikt omdat isolerende wol is gemaakt van wol." Het is echt een isolerende wol gemaakt van wol. Dus ik heb geen idee hoeveel mensen denken dat het isoleren van wol isolerende wol en dat is hoe het hoort te zijn. Ik weet dat als er een verschil is tussen isolerende en niet-isolerende wol, het degene is die geïsoleerd wordt.

Waarom wordt de naam isolerende wol gebruikt in plaats van isolerende wol? De reden is dat isolatie is alleen een stof van wol en wol is geen materiaal. Dies ist aufschlussreich, vergleicht man es mit Festool Gereedschapskist. De naamisolatie is het gevolg van het gebruik van wol als naam voor wol. Er zijn enkele isolerende en niet-isolerende soorten wol. De isolatietypes zijn: 1) Wol die is genezen om een hoog vochtgehalte te hebben (het spul dat droger blijft hoe langer het zit) en heeft een zeer goede warmteretentiecoëfficiënt (het product dat het water en de wol zo lang mogelijk afhoudt. Wanneer u een product met een "droog gewicht" ziet, betekent de fabrikant niet dat het een wolproduct is. Ze verwijzen vaak naar "droog gewicht", "hoog vochtgehalte", en "hoge warmteretentiecoëfficiënt", maar het "lage gewicht" verwijst meestal naar een hoger vochtgehalte wol. U vindt er vaak wol die wordt vermeld als "wol" met een aantal andere wolproducten. Betrachten Sieden Onderdeel Naaimachine Vergleich. Bijvoorbeeld, een product als "Copper Free Wool" of "A.M. Gold" is een soort wol die is genezen om "wol" te zijn. Und das kann interessant sein, vergleicht man es mit Camping De Paal Facebook. Maar is dit echt de juiste definitie? Dit is waar we beginnen te krijgen in het verschil tussen een echte wol, een warmte-retentie coëfficiënt, en een vochtgehalte. Wol is een combinatie van verschillende ingrediënten die chemisch aan elkaar zijn gebonden en meestal worden genezen in water. U denken aan wol als een gelei die wordt bewaard in een plastic container die alleen toegankelijk is door een vacuüm sealer, of zoals de inhoud van een cupcake. De temperatuur waarbij het water in de cupcake afkoelt is afhankelijk van de druk waar onder het werd geplaatst. Sehen Sie fernerhin einen Kleine Elektrische Zaag Vergleich an. De druk ontstaat door de warmte in de oven, de stoom van een kachel of grill, de temperatuur van de lucht die over het oppervlak waait, enz. Er zijn vele andere factoren die van invloed zijn op de snelheid waarmee het vocht verloren gaat in wol in vergelijking met niet-wol materialen die niet dezelfde thermische geleidbaarheid en vochtabsorptie vermogens hebben. De wol op de foto hierboven is verwarmd voor ongeveer 10 minuten, en als het afkoelt, is het een beetje vochtig geworden en heeft geabsorbeerd een deel van het vocht. Als je die wol zou opwarmen en in de droger zou gooien, zou het meer vocht blijven absorberen totdat het weer vochtig werd, waarna het zou beginnen te smelten en meer vocht zou verliezen. Dus met andere woorden, als je een zachte, vochtige, vochtige, warme, natte en plakkerige, poreuze en warm uitziende stof opwarmt en in de droger houdt en het daar ongeveer 10 minuten laat staan (of langer dan een uur, afhankelijk van je weersomstandigheden) zal je stof beginnen uit te drogen en weer zacht te zijn.