Over mij

Nina Huisman

Mijn passie

Mijn passie is het creëren en delen van kwaliteitsproducten die geld en tijd besparen wanneer je investeert in een isolatieproject, en ik hou er ook van om de wereld te informeren over de wonderen van wolisolatie. Ik heb een graad in textieltechniek en ik heb gewerkt als technisch schrijver, ontwerper en ontwerper. In 2008 werkte ik samen met het Nederlands Isolatie Instituut in Nederland en mijn passie was om de wereld kennis te laten maken met wolisolerende materialen. Mijn bedrijf heet Opte-Leit (Optimal-Wool). De belangrijkste reden dat ik Opte-Leit heb gemaakt is omdat de belangrijkste reden waarom ik van wolisolatiemateriaal houd, het feit is dat we onze huizen en appartementen er gemakkelijk en goedkoop mee kunnen isoleren. We zijn ook in staat om geld te besparen als we isoleren in onze eigen huizen en niet in een winkel. Met Opte-Leit u besparen op de bouwtijd van uw huis met een eenvoudig wolisolatieproject en besparen op de kosten van uw isolatiesysteem.

Mijn motto is: "Ik heb mijn wol!" en als ontwerper/ingenieur wil ik mensen inspireren om daar heen te gaan en het beste van zichzelf te zijn. En ik ben opgewonden om dit jaar te beginnen door het plaatsen van een aantal echt coole projecten om een aantal van de coole ideeën die ik heb gehoord over aan te tonen. Ten eerste heb ik de DIY wol isolerende wandpanelen project, een project voor mijn familie om te pronken met de veelzijdigheid van wol in isolatie.

De wolisolatiepanelen zijn gemaakt van 5/8" dikke multiplexplaten, met een dikte van 8 mils per vierkante meter. De panelen zijn ontworpen om te worden gestapeld om een 4 "x 6" vierkante doos te creëren. De wandpanelen werden geassembleerd met 4 lagen multiplex. Ze werden op lengte gesneden, gemeten en genummerd, en vervolgens op hun plaats gelijmd met behulp van 1/4" x 1/2" dubbelzijdige epoxy. Er was geen enkele naad in een paneel, en de panelen waren verzegeld met een klein stukje dubbelzijdige epoxy.

Mijn Ebook, dat "Intermittent Energy Conservation and Heat Storage with Wool" heet, is verkrijgbaar in het Engels en Nederlands. Mijn website heeft ook een Engelstalige versie. Please help me door me te vertellen of de blog nuttig is voor u! Ik heb je hulp nodig!

Mijn e-mailadres is [email protected] en ik heb een Skype-account. Als je een vraag hebt, kun je mijn Skype-account gebruiken (je moet je ook registreren) of gewoon dit e-mailadres gebruiken. Bedankt voor uw hulp!

Ik ben ook beschikbaar voor sprekende evenementen in mijn moedertaal! Zie hier voor meer informatie over hoe u mij bereiken.

Deel dit bericht met je vrienden, familie, buren en collega's! U ook reageren op dit bericht als je wilt om me te laten weten uw gedachten!

Laat uw opmerkingen en vragen hieronder of als je wilt, laat een reactie op de blog. Ik zal proberen om uw vragen te beantwoorden en uw opmerkingen te beantwoorden op de blog in de comments sectie.

Dit bericht bevat affiliate links.

Op sociale media twitter je over onderwerpen die relevant zijn voor mijn interesses en waarvoor ik gepassioneerd ben. Mijn doel is om nuttige informatie te geven over het isoleren van wol en isolerende kleding. Als u vragen heeft over de isolerende wol raad ik u aan om mijn blog posts te lezen. Daarnaast kijk ik uit naar uw feedback in de comments sectie.

Ik wil iedereen bedanken die heeft geholpen om dit project mogelijk te maken door het delen en becommentariëren. Als u bugs vindt of suggesties heeft voor verbeteringen of toevoegingen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Als het project je bevalt en me wilt steunen, kun je me helpen door mij te steunen via Patreon! Meer informatie over de Patreon vindt u hier. Ik heb een donatie gedaan aan het project. Ik ben iedereen dankbaar die mij in dit project heeft gesteund, want het was een waar genoegen voor mij om de isolerende wol met u te delen.