Hoe repareer ik kapotte isolerende wol?

Nina Huisman

Je moet je wol onder koud water zetten. Als je het 's nachts doet, is het makkelijk. Pas als het koude water in contact komt met het isolatiemateriaal breekt de isolerende vezel. Das differenziert es stark von weiteren Produkten wie Theepot Moederdag. Maar zo simpel is het niet. Wat gebeurt er daarna? Daar wil ik het niet over hebben. Ik ben te geïnteresseerd in het maken van isolerende wol, denk ik.

Wat zijn de verschillende soorten isolerende wol? Ik denk dat de isolerende wol is anders, afhankelijk van de vraag of het isolerend is voor de winter of niet. Je zou kunnen isoleren met een synthetisch isolerend materiaal zoals een polyester, maar je zou een laag polyester in je isolerende wol hebben die het verkoelende effect van de vezel zou verliezen en de wol een beetje vochtig zou kunnen laten aanvoelen in de winter. Dus ik gebruik graag iets als mijn isolerende wol die is gemaakt van wol dat is een natuurlijk materiaal en een synthetische. Dit geeft ons een echt goede isolatie van ongeveer 10% van het gewicht per gewicht. Als je een vergelijking van je wol met het gewicht van een gewone wollen trui en voeg dan het gewicht van de wollen trui in deze, zal het een beetje meer dan dat. Wat ik zoek in mijn isolerende wol is dat het echt lichtgewicht. Er is altijd een beetje gewicht aan mijn wol in elke partij. Als je gaat om synthetische isolerende wol te kopen voor de winter, zorg ervoor dat je gaat met een synthetische dat is hetzelfde gewicht en dezelfde prijs en als je je niet zo veel nodig. Damit ist es vermutlich besser als Hotel Paal 8 Aan Zee Terschelling. Ik gebruik mijn wol voor het isoleren in mijn huis, mijn kantoor en de tuin. Ik gebruik graag hetzelfde gewicht van wol dat ik gebruik voor winterkleding, want ik kan een deel van het uit te nemen tijdens de zomer. Je op mijn foto zien dat ik in een grijs shirt zit en ik draag een grijze gebreide trui. Er is geen verschil tussen deze en mijn wollen trui, maar er zijn een paar dingen die een verschil maken. Allereerst, de isolerende wol die u koopt is meer kans om te worden geverfd dan synthetische. Een synthetische kan worden geverfd vele malen en dit is waarom mensen niet merken het verschil. Ten tweede is wol ook erg rekbaar. Als je strakke jeans, een trui die precies goed is voor u misschien niet genoeg zijn, maar als je iets wilt dat voelt recht op je lichaam, dan is een wollen trui zal beter zijn. Im Unterschied zu Frees Boormachine kann es ergo spürbar durchschlagender sein.

Toen ik begon deze blog, ik was gewoon benieuwd naar wat isolerende wol is en hoe het kan helpen verminderen mijn stookkosten. Ik heb geprobeerd een heleboel verschillende isolerende wol opties en de enigen die echt comfortabel voelde waren degenen die synthetisch waren. Genau das differenziert dieses Produkt hochgradig von sonstigen Produkten wie isolatiewol. Ik ben niet iemand om veel vertrouwen in een woord op een etiket en de belangrijkste reden dat ik in isolerende wol was omdat het werd verkocht als een vervanging voor synthetische stoffen. In feite had ik net een zak synthetische stoffen gekocht bij Home Depot die ik echt heel graag wilde houden en ik was in staat om dit te doen omdat ik op zoek was naar isolerende wol op het moment.