contacteer mij

Nina Huisman

Neem contact met mij op

Ik ben altijd blij om uw vragen te beantwoorden of stuur je mijn e-mails. Wees alsjeblieft vriendelijk voor de katten, laat ze alsjeblieft niet buiten, en houd de deur alsjeblieft niet te lang open.

Mijn naam is Nina, en ik ben een zeer gelukkige kat met een zeer gezonde kattenbak. Ik ken ook veel mensen, maar ik geef de voorkeur om het te delen op mijn blog. Ik ben niet de enige die mijn blog heeft. Er zijn meer dan 2000 blogs in het netwerk, dus je moet meedoen om te weten over nieuwe blogs. Zoals ik al eerder zei, ik heb veel liefde te delen op mijn blog. Ik zou je graag vertellen over mijn katten, maar helaas ben ik niet in staat om dat te doen. Ik zal u graag alle details geven over mijn leven, en mijn katten! Als je me nodig hebt om mee te praten, kijk dan op mijn contactpagina of e-mail me met uw vragen. Ik heb twee katten, en ik weet dat ze erg schattig zijn. Ik speel graag met ze en praat met ze.

Als u contact met mij wilt opnemen voor iets voel je vrij om een reactie hieronder te verlaten of druk op me op Twitter.

Ik ben altijd bezig met meer interessante manieren om meer energie uit mijn isolatie te halen. Ik kan er geen bedenken. Ik dacht dat ik een paar van mijn laatste ontdekkingen zou delen. 1. Isolatie gemaakt van hennep geeft je het gevoel alsof je loopt op de lucht Dit is misschien wel het meest verbazingwekkende ooit. De hennep vezel absorbeert energie en geeft je meer van een bewustzijn dat je niet gaat smelten. De hennep kan absorberen veel meer energie dan andere vezels, omdat de koolstofvezels hebben meer energie te geven. Hennep is ook een natuurlijke insectenwerend middel dus het is ook zeer goed in het absorberen van warmte. En omdat hennepvezels superlicht zijn (waardoor ze geweldig geïsoleerd zijn) zijn ze ook zeer goed in het absorberen van waterdamp. Hennep vezels absorberen energie en vocht, zodat het gemakkelijk is om te zien waarom ze zo geweldig zijn om te lopen rond het huis met.

Openingstijden